Aquasziget Esztergom

Magas szintű szolgáltatások, jó áron!

Három fő részlegre bontható, amik között a legtöbben megtalálják azt, amit keresnek. Az aktívabbaknak otthont nyújt az Élményfürdő, a vitalitás javítására épült a Wellness Világ, és a szépség és egészség ápolására szolgál az Egészség Központ és a Szépség Központ.

Az esztergomi fürdő bababarát, vannak gyermekmedencék, baba mama szoba, etetőszékek…

A tradícionális török fürdő egy időutazás a fürdőzés világába. Aki a Hamamba-ba ellátogat, biztos, hogy sok káros méreganyagtól megszabadítja testét.

A fürdő télen – nyáron várja a látogatókat. Nyáron természetesen hatalmas külső strand is kiegészíti az amúgy is gazdag beltéri fürdővilágot. A kültéri részen található még óriás játszótér, strandröplabda pálya, hullámfürdő, csúszdák…
A beltéri részen a vizes élmények mellett természetesen a masszázs, valamint sportolási, szépségápolási lehetőségek is gazdagítják a szolgáltatást.

Egy biztos! Ha meleged van nyáron, ha fázol télen, érdemes betérni az Aquasziget Esztergomba, mert biztosan jobb közérzettel fogsz hazatérni.

Megközelítése Zebegényből

Az Aquaszigetet Esztergomban autóval körülbelül 35 perc alatt könnyedén elérheti Zebegényből a 12-es úton haladva, Letkésen átlépve Szlovákiába, majd a Mária Valéria hídon visszatérve Magyarországra.

  • Cím: 2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5,
  • Telefonszám: +36 (30) 612 3131
  • Nyitva tartás: Általában 10:00 – 20:00 óráig tart nyitva hétfőtől vasárnapig. De a pontos nyitvatartásról érdeklődj a fürdő elérhetőségein!

Kérd ajánlatunkat
írj nekünk!


Munkaidőben 3 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívunk.A *-gal jelölt mezőket mindenképp tölts ki. Adataid bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.
© Zebegényi Apartman 2017