Dézsa-vü Vendégház Zebegény központjához közel, békés helyen, festői kilátással

Várunk zebegényi szállásodon, a Dézsa-vü Vendégházban festői kilátással, békés helyen, Zebegény központjához közel.

Szállásodról pazar kilátást szeretnél a Dunakanyarra?
Szállásunk a Dunakanyarban, az egyik legszebb településen, Zebegényben található. 2016-ban kezdtünk neki a felújításnak, és 2017-ben nyitottuk meg kapunkat.

  

A zebegényi szállások között egy egyedi szálláshelyet akartunk kialakítani, ahol kivételes élményekkel gazdagodhatsz barátságos áron,.

Hol található a faház?

A faház a központhoz közel, de mégis a turisták által egy kevésbé ismert, romantikus helyen található. A ház és a kert különleges adottságait emeltük ki az építés során. Így készült el a hatalmas terasz, ahonnan 270 fokban lehet belátni a Dunakanyart és környező hegyeket.

Faház

A ház a legtermészetesebb anyagból, fából épült. A földszint és az emelet 35-35 m2.

A falakat, födémeket, padlókat a legtöbb helyen kívül-belül hajópadló vagy lambéria fedi. Csak a vizes helységek bizonyos részein és a nappali padlóján alkalmaztunk kerámiaburkolatot.
A faház falai vastagon szigeteltek, így télen-nyáron kellemes a klíma.

A faház egész évben használható. Fűtése a legmodernebb elektromos radiátorokkal történik, melyet minden helyiségben külön lehet szabályozni. Így mindenki egyedi igényei szerint állíthatja be a számára legkellemesebb hőfokot.

A földszinten egy nappali + konyha, illetve egy fürdőszoba található, fürdőkáddal és WC-vel.

Az emeleten egy fürdőszoba WC-vel, valamint 3 szoba található, melyből 2 szobához terasz is tartozik.

Kérd ajánlatunkat
írj nekünk!


Munkaidőben 3 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívunk.A *-gal jelölt mezőket mindenképp tölts ki. Adataid bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.
© Zebegényi Apartman 2017