Gödi strand

A gödi strand egy termálvizes strand. Három medence várja az ide látogatókat, melyből a melegvízű termál medence és az úszómedence egész évben üzemel, a két részből álló gyermekmedence pedig csak nyáron van feltöltve.

Szauna

A termálfürdőben finn szauna is üzemel, melyet a helyszínen jegyvásárlással lehet használni, de ki is lehet bérelni a szaunát, ha valaki előzetesen lefoglalja.

Kiegészítő szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatásokban sem szegényes a strand. A főszezonban fagylaltozók, butikok, büfék várják a fürdőzőket.
A relaxálásban segíthetnek még a profi gyógymasszőrök, akik télen-nyáron gyúrják, nyújtják, mozgatják a megfelelő izmokat, hogy a páciens helyrejöjjön.

Természetesen úszásoktatást is lehet igényelni. Az oktatókról, az oktatásról a strand megadott elérhetőségein lehet tájékozódni.

A Gödi strand megközelítése Zebegényből:

A gödi strand Zebegénytől kb. 40 perc autókázásra van. A 12-es úton Vác felé haladva, majd az M2-es autópályára letérve viszonylag gyorsan odaérhetünk. A bátrabb bicajosok használhatják a 6-os bicikli utat.

  • Cím: 2132. Göd, Összekötő út,
  • Telefonszám: +36 06-27/532-045; +36 06-27/532-046
  • Email: termalfurdo@goditesz.hu
  • Nyitva tartás: Általában 6:00 – 20:00 között tart nyitva. A pontos nyitvatartásról kérem, hogy tájékozódj a gödi strand elérhetőségein.

Kérd ajánlatunkat
írj nekünk!


Munkaidőben 3 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívunk.A *-gal jelölt mezőket mindenképp tölts ki. Adataid bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.
© Zebegényi Apartman 2017