Házirend

Házirendünk célja, hogy nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk Nektek zebegényi szálláshelyünkön, valamint elkerüljük az esetleges félreértéseket.

 1. Vendégházunkat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. Az utolsó lefoglalt éjszaka után délelőtt 10.00-ig kérjük a házat elhagyni. Amennyiben 10 óráig Vendégeink nem jelentkeznek ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.
 2. Megérkezéskor kérjük a bejelentkezési lapot kitölteni.
 3. A vendégházban csak az oda bejelentett Vendégek tartózkodhatnak. Kérjük Vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.
 4. Vendégeink a házat tisztán kapják és ottlétük alatt maguk gondoskodnak a tisztaságról. Távozáskor a házat olyan állapotban kérjük átadni, ahogy érkezéskor átvették. Amennyiben nincs idő az elpakolásra, mosogatásra és a szemét összeszedésére (mind a házban, mind pedig a kertben), úgy ezt háziasszonyunk térítés ellenében (3.000,- forintért) átvállalja.
 5. Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki az udvarra. A házban található bútorokat csak előzetes hozzájárulásunkkal lehet átrendezni.
 6. A vendégház teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Étkezést nem biztosítunk, Vendégeink saját magukról gondoskodnak. Boltok és éttermek a közelben találhatóak.
 7. A hulladékot szelektíven kérjük gyűjteni (üveg / műanyag és papír / egyéb), a gyűjtőedények a fatárolóban kerültek elhelyezésre. Ha a házban elhelyezett szemetesek esetleg megtelnének, kérjük ürítsék ki azokat a kinti gyűjtőedényekbe.
 8. A ház fűtése ADAX elektromos fűtőpanelekkel történik. A dézsa felfűtése kályhával történik. A kályha kezelése Vendégeink feladata, a tűzifát mi biztosítjuk. Hidegebb és téli időszakban Vendégeinket felfűtött házzal várjuk. A kályha használatához a házban leírás talalható, de szükség esetén segítséget is tudunk nyújtani.
 9. A kályha kihamuzásához kérjük a bádogvödröket használni és a hamut azokban tárolni. A hamut tilos a benti szemetesekbe és a kinti műanyag kukákba önteni!
 10. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a házban és a fatárolóban dohányozni tilos és rendkívül tűzveszélyes!
 11. Kérjük, hogy kiemelten figyeljenek a tűzvédelmi szabályok betartására! Égő gyertyát, készülő ételt őrizetlenül ne hagyjanak, lefekvéskor a gyertyákat oltsák el. Ha elhagyják a házat, a kandalló üvegét minden esetben zárják le.
 12. A kályhába történő begyújtáskor olaj, petróleum vagy benzin használata tilos és balesetveszélyes! A begyújtáshoz szükséges anyagokat biztosítjuk, kérjük azokat használják. Más anyagok pl. műanyag, gumi stb. égetése tilos. A kinti sütögető használata után a parazsat szíveskedjenek vízzel leönteni az esetleges tűz elkerülése érdekében.
 13. Ha elhagyják a vendégházat, kérjük, hogy az ablakokat csukják be. Így elkerülhető, hogy távollétük alatt a ház beázzon, illetve hogy illetéktelen személyek bejuthassanak. Kérjük, távozáskor és éjszakára a bejárati ajtót szíveskedjenek kulcsra zárni!
 14. Autójuknak az udvarban parkolási lehetőséget biztosítunk. Kérjük az utcán csak úgy álljanak meg, hogy másokat ne korlátozzanak a szabad mozgásban, parkolásban.
 15. A csendrendeletre való tekintettel megkérjük Vendégeinket, hogy 22 óra után a kertben és a házban ne hangoskodjanak, mások pihenését tartsák tiszteletben.
 16. Kérjük Vendégeinket, hogy őrizzék meg a ház és az udvar tisztaságát, illetve gondoskodjanak a berendezések és a háztartási gépek rendeltetésszerű használatáról.
 17. Az udvar, a vendégház, a berendezések és a háztartási gépek nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért Vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak. A keletkezett károk rendezése a helyszínen történik.
 18. A vendégházban, a kertben és a gépkocsikban elhelyezett értéktárgyaikért, az udvarban parkoló gépkocsikban bekövetkezett károkért és az esetlegesen bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk!
 19. Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a Vendégek hibáján kívül meghibásodik vagy tönkremegy. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt felénk mielőbb jelezni.
 20. Vendégeink a házban információt találnak a városban elérhető szolgáltatásokról, bevásárlási lehetőségekről, éttermekről, orvosi ellátásról, illetve a környék nevezetességeiről és látnivalóiról. Bármilyen kérdés és kérés esetén szívesen állunk rendelkezésükre!

Együttműködéseteket köszönjük.
Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk Nektek zebegényi szálláshelyünkön és Zebegény környékén!

Kérd ajánlatunkat
írj nekünk!


Munkaidőben 3 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívunk.A *-gal jelölt mezőket mindenképp tölts ki. Adataid bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.
© Zebegényi Apartman 2017