A konyha zebegényi szállásodon

Dunára néző konyhában főzni a kávét? Nálunk ez is lehetséges.
Álmodtunk egy gyönyörű konyhát, mert tudjuk, hogy a konyha az otthon lelke. Itt tudtok majd sütni-főzni, enni-inni. Gyertek, és készítsetek valami finomat!

A konyhasziget felhajtható bárpulttal rendelkezik. Itt kényelmesen tudtok enni, inni.

Ha bevásárolni szeretnétek, akkor a zebegényi szállásunktól 800 méterre van egy Spar, ahol a szükséges élelmiszerek és italok nagy részét megvásárolhatjátok. Ha valamit esetleg nem találtatok, akkor egy másik kisbolt van még Zebegényben a Kossuth úton (3 percre gyalog a Spartól).

Komolyabb bevásárlást (TESCO…) Vácon tudtok csinálni.

Ha étterembe akarsz menni, akkor csak le kell sétálni vagy kocsikázni tőlünk a 700 m-re lévő Kulacs étterembe, vagy a Vasparipa falatozóba. Melyiket szeretnéd megismerni jobban?

Ha valami komolyabb gasztronómiai élményre vágysz, akkor a Natura Hill étterme vár szeretettel. A zebegényi szállásunktól 3 km-re van autóval, gyalogosan pedig 25 perc séta.

Ha valami olaszos étteremre vágysz, akkor jó választás a Sport Pizzéria Verőcén, 18 km-re a szállásunktól.

Ha egy házias kifőzdéből akartok ételt rendelni, akkor Szobon van a Nádas Falatozó (+36-27 305 762). Innen akár olcsó napi menüt is tudtok rendelni.

Gyertek el Zebegénybe, és készíts valami finomat a családnak reggelire, ebédre!
Vagy ebédre inkább valamelyik étterembe fogtok elmenni?

Kérd ajánlatunkat
írj nekünk!


Munkaidőben 3 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívunk.A *-gal jelölt mezőket mindenképp tölts ki. Adataid bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.
© Zebegényi Apartman 2017