Seholsziget élménypark

„Egy teljes napot töltöttünk a gyerekekkel a Seholszigeten,
de ha a gyerekeken múlt volna a dolog még most is ott lennénk.”

Seholsziget programok sokasága

Rengeteg olyan szórakoztató, fejlesztő, látókört szélesítő program van, ami egy gyerekes családnak főnyeremény. A focipálya, indián tábor, lovarda, íjászat, madár tanösvény, kovácsműhely, állatsimogató csak néhány dolog, amit a Seholsziget élményparkban kipróbálhatsz.

A parkban vannak foglalkozások, programok amiken részt vehetsz, ha a rengeteg alap lehetőség nem lett volna elég. Aki akar felülhet Tincsire a mozdonyra, és körbejárhatja a parkot egy kisvonaton is.

Megéheztél? Nem probléma! Maci konyhájában biztosan nem fogsz éhezni! Bográcsgulyás, székelykáposzta, lepények és egyéb házias ételek várnak, hogy megtöltsék a gyomrodat.

A Seholsziget élménypark nem csak egy játszótér, hanem egy komoly élménykomplexum, ahol lehetőség van különböző rendezvények lebonyolítására is, mint egy céges csapatépítő, vagy osztálykirándulás.

Seholsziget élménypark megközelítése Zebegényből

A megközelítése viszonylag egyszerű, Nőtincs 31 km-re van Zebegénytől. Autóval a 12-es úton Verőce felé haladva, majd a 2-es útra letérve Szendehelyet elhagyva Nőtincsre érkezünk. Autóval kb. 35 perc.

Cím: Nőtincs, Diófa út 41, 2610
Telefonszám: +36(20) 329 2422
E-mail: info@seszi.hu
Nyitva tartás: Általában 10:00 – 18:00 között vannak nyitva tavasztól őszig. Pontosabb információt a nyitva tartásról a Seholsziget élménypark honlapján találhatsz.

Kérd ajánlatunkat
írj nekünk!


Munkaidőben 3 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívunk.A *-gal jelölt mezőket mindenképp tölts ki. Adataid bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.
© Zebegényi Apartman 2017